Verhuizing en ons nieuwe gebouw

Wat zijn we blij dat we terug zijn aan de Scher- pencamp. Het gebouw is prachtig geworden. Nog niet alles is klaar maar we zijn al een heel eind. Een aantal zaken zullen in de grote vakantie af worden gemaakt.

In een schooljaar 2 x verhuizen is een enorme klus. Het hele team heeft bergen met werk verzet om deze grote klussen te klaren. Wat geweldig en wat zijn we trots op het resultaat.

Afgelopen maandagmiddag waren er veel kin- deren, ouders en verzorgers om de school tebewonderen. Er waren zelfs opa’s en oma’s enandere bekenden meegekomen. Fijn dat jullie er allemaal waren!

Dinsdag zijn we weer gestart met de reguliere lessen. Natuurlijk is het even wennen. Waar ligt alles, hoe moeten we lopen, maar nu het vrijdag is wordt alles ook al weer snel gewoon.

U hoort binnenkort van ons wanneer de officiële opening zal zijn.

Voor de school is een KISS en RIDE-zone gemaakt. U kunt dit vanaf maandag a.s. gebruiken. U maghier ’s morgens oprijden als u uw kind afzet enweer door rijdt.

Als u uw kinderen naar binnen wilt brengen moet u een plekje op de parkeerplaats in de wijk zoe- ken waarbij we u vragen rekening te houden met de buurtbewoners en hun uitritten.

Als u ’s middags op uw kinderen wacht kunt u de auto ook parkeren op een parkeerplaats in de wijk. Kiss en Ride is alleen stoppen en weer door- rijden.

De taxibusjes zullen ’s morgens en ’s middags opde KISS en Ride parkeren.

De fietsenstalling is ook aan de voorkant van de school. We hebben met de kinderen besproken hoe we de stalling zo goed mogelijk kunnen vul- len met fietsen. Het past er echt allemaal in.

Wilt u ’s middags voor het hek wachten op de kinderen? Het hek zal overdag altijd gesloten zijn. Het hek gaat om 8.30 uur open. Voor die tijd is er nog geen toezicht.

Wilt u alstublieft de kinderen niet te vroeg naar school sturen? Dat voorkomt ruzies en gevaarlijke situaties voor schooltijd. Alle leerlingen gaan bij de hoofdingang naar binnen.

Alvast hartelijk dank voor de medewerking.